Ementes Chasing Success
Ementes Chasing Success
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
OVER MIJ
Niet geld, macht of status, maar je leven kunnen leven naar je eigen idealen, dat is succes! En dat succes moet je blijven najagen in mijn beleving. 

Vanaf mijn 18e ben ik aan het ondernemen, faalde ik regelmatig maar boekte ook groot zakelijk succes. Toch was die periode niet de meest gelukkige.... Mijn focus op zakelijk succes was zo groot dat ik soms vergat te leven.

Het besluit om te gaan leven met, zoals ik het zelf noem, Daily Joy & Focus is mijn beste beslissing ooit geweest.

De manier waarop ik nu 'onderneem' heeft dat mogelijk gemaakt voor me. Die kennis en kunde wil ik met je delen.

Live life,
Raymond Kempen
Professioneel dromen najager
Een beroep waar iedereen voor opgeleid zou moeten worden; 'Professioneel dromen najager'. Ik beoefen dit vak al jaren en heb er heel veel plezier in, geen depri zondag avond voor mij meer. Tijd maken voor de mensen om je heen, doelen stellen en genieten. Aanrader!
Unieke plek
Wonen en werken op een unieke plek is super waardevol voor me. Dagelijks ben ik daar dankbaar voor! Ons plekje in Noordwelle op Schouwen-Duiveland (Zeeland) is de basis voor mijn gezin, mijn werk, min plezier. 

Vroeg in de morgen is dit het uitzicht vanuit mijn kantoor. Niet verkeerd toch ;-)
"When you want to succeed as bad as you want to breathe,
then you’ll be successful!"
- Eric Thomas -
Van nachtuil naar vroege vogel
Verandering begint dat nieuwe 'habits' of wel ondersteunende gewoontes. Een challenge is daar ideaal voor. De '5 before 5 challenge' heeft mij geholpen om 5 dagen per week vóór 05:00 AM op te staan en te werken aan datgene wat het meest belangrijk voor me is.  
Happy Family :-)
Geluk waar je niet elke dag bij stil staat, maar dat eigenlijk wel moet doen... Mijn gezin; even voorstellen: Myrte (mijn vrouw), Bodhi (13), Venna (11), Reeva (1 jaar). De doggies (Storm & Flaka) en dan missen we nog de pony.. ;-)

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
FOTO'S
The 'things' I love most!


Copyright Ementes 2017 - Alle rechten voorbehouden

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaringGebruiksvoorwaarden