CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Ervaringen

Bloom! Training Consultants
Andrea Lagerwey
Andrea geeft al meer dan 10 jaar trainingen binnen verschillende organisaties. Met haar eigen online cursus 'online trainingen die werken' helpt ze andere ondernemers met het ontwikkelen van hun eigen online training. Haar website was verouderd en het was tijd voor een nieuwe huisstijl. 

Zodoende kwam Andrea bij ons uit en wij hebben voor haar een aantal verschillende funnels gebouwd. Onder andere een opt-in funnel, mini-cursus funnel en members area behoorden tot de opdracht. We zijn trots op het eindresultaat en de fijne samen-werking met Andrea. Ben je benieuwd naar de website? 
Klik op de button hieronder!
Naomi Maakt Bespreekbaar
Naomi Dessaur
Naomi heeft een sterke en belangrijke missie, namelijk: bijdragen aan een veilige wereld voor kinderen. Naomi is gespecialiseerd in het geven van trainingen omtrent dit onderwerp binnen allerlei instanties. Met haar trainingen helpt ze professionals met het signaleren en bespreekbaar maken van onderwerpen zoals kindermishandeling, huiselijk geweld en seksueel misbruik. Naast het trainen van professionals, wilde Naomi ook een andere groep bereiken met haar boodschap, namelijk ouders en opvoeders van kinderen. 

Wij hebben voor haar een aantal verschillende funnels gebouwd, zoals een opt-in funnel, mini-cursus funnel, sales funnel en een funnel connected website. Steeds meer mensen nemen deel aan de cursussen die Naomi aanbied en wij zijn heel trots dat wij een bijdrage hebben mogen leveren aan het uitdragen van deze belangrijke missie. 
Hillebrand Verzekeringen & Hypotheken
Rien Hillebrand
Rien heeft al bijna 20 jaar ervaring in het verzekerings en hypotheekwezen. Hij is een expert in dit vakgebied en wil dit ook graag uitstralen naar zijn klanten. De website die Rien voorheen had, was sterk verouderd en het was tijd voor iets nieuws. 

Wij hebben Rien geholpen met het bouwen van een nieuwe (funnel connected) website. Daarnaast hebben we de contactformulieren op de website toegankelijker gemaakt, zodat klanten nog gemakkelijker contact kunnen opnemen. 
Ondernemen met Daily Joy & Focus
Myrte Kempen
Myrte is een ontzettend gepassioneerde onderneemster. Ze leeft volgens de lifestyle 'daily joy & focus' en heeft bewezen een succesvol bedrijf te kunnen runnen, zonder de hele dag te rennen. Samen met haar man Raymond heeft ze het 91 Dagen Programma ontwikkeld, waarmee zij andere ondernemers helpt om de nodige stappen te zetten naar een leven met daily joy & focus.

Wij hebben voor Myrte haar website en bijbehorende funnels gebouwd. Daarnaast hebben we meegedacht over de invulling van de verschillende funnels om het optimale resultaat te bereiken. Dankjewel Myrte voor de fijne samenwerking!
Funnel Connected Website Template via Ementes.