Ementes introduceert: CFPay
De Missing Link voor elke #funnelhacker uit Nederland & België.
iDEAL & Bancontact betalingen verwerken in ClickFunnels.
CFPay; de service die iDeal en Bancontact (via PayPro) koppelt aan ClickFunnels.
DE NR. 1 OPLOSSING VOOR het GROOTSTE PROBLEem BIJ DE INZET VAN CLICK FUNNELS
CFPay is zo ontworpen dat het iDeal en Bancontact betalingen via PayPro regisreert binnen ClickFunnels.
IS DIT HERKENBAAR VOOR JE?
 • "Ik ben erg enthousiast over ClickFunnels maar slechts betalingen ontvangen via Credit Card is géén oplossing voor me." 
 • "Kun je via ClickFunnels ook iDeal betalingen en Bancontact betalingen accepteren?"
 • "Tof, die Sales Maximizers als een Order Bump en One-Time-Upsell, maar hoe maak ik daar gebruik van in Nederland of België, als mensen Credit Card betalingen vermijden?"
 •  "Heeft ClickFunnels ook een oplossing om automatisch een factuur te sturen?"
Als dit je bekend in de oren klinkt, maak je niet druk - je bent niet alleen. Het is mijn missie om elke #funnelhacker in Nederland en België te bedienen met een ideale tool ;-). Met CFPay kun je iDeal en Bancontact betalingen accepteren waarna deze automatisch geregistreerd  worden binnen ClickFunnels met ongekende voordelen.
CFPay ACCOUNT
Binnen jouw CFPay account vind je een 'stap-voor-stap instructie' om heel gemakkelijk en snel de iDeal en Bancontact betaaloptie aan te bieden in je Sales Funnel. 

Allereerst zorgen we dat je ClickFunnels en PayPro account met elkaar 'gekoppeld' zijn via de account gegevens die we opslaan in de 'CFPay Kluis'. Daarna is het per nieuw product of dienst dat je aanbiedt, letterlijk een kwestie van één extra handeling voordat je gereed bent.
UNIEKE SALES FUNNEL TEMPLATE
Een goede Sales Funnel is key voor het uiteindelijke resultaat van al je inspanningen. Je onweerstaanbare aanbod dient op de juiste manier gecommuniceerd te worden en versterkt te worden met herkenningspunten rondom het probleem, de voordelen van de oplossing, testimonials en je garantie. 

De Sales Funnel Template (voor ClickFunnels) die wij gebruiken delen we met je: Sales Page (+ order bump), 2 betaalpagina's en 2 bedanktpagina's. Simpelweg je eigen look & feel en tekst toevoegen en je bent 'ready to go'!
SALES MAXIMIZER (optioneel)
Okay, je hebt een goede Sales Page en biedt iDeal en Bancontact aan als betaalmethode. Het belangrijkste is gedaan. Maar wat kun je doen om je verkopen (lees: omzet) nog verder te verhogen bij een gelijkblijvend aantal website bezoekers?

De Sales Maximizer bevat een instructie video, een Up-Sell & Down-Sell Page Template en een 3-delige 'back-on-track e-mail sequence' die ja mag kopiëren om (potentiële) klanten die afhaken in het bestelproces voor je te winnen. Dit kan oplopen tot, schrik niet, 69.89% volgens het Baymard Institute.
Diegene die CFPay implementeren ervaren:
 • Een hogere conversie door iDeal acceptatie
 •  Een hogere conversie door Bancontact acceptatie
 • Omzet verhoging door de inzet van een Order Bump
 • Tijdsbesparing door automatische registratie van verkopen in ClickFunnels
Disclaimer: CFPay is met de grootste zorg ontwikkeld. CFPay wordt 'as-is' aangeboden, zonder garantie.
Eén klant extra door het aanbieden van iDEAL.
Uit onderzoek van SaleCycle blijkt dat het hebben van onvoldoende betaalmogelijkheden behoort tot 1 van de 5 meest belangrijke redenen waarom mensen afhaken tijdens het bestelproces. Wat zou het voor jou opleveren als je ook maar 1 klant extra per maand hebt doordat je hen de mogelijkheid geeft om met iDEAL of Bancontact te betalen?
Wat ZIJN de OPTIES ALS JE NIET DEELNEEMT?
 •    Je kiezen om geen iDEAL en Bancontact  aan te bieden voor het accepteren van Credit Card binnen ClickFunnels.
 •  Je kan de € 15,- per maand gebruiken voor iets anders, bijv. een Spotify abonnement voor de hele familie.
 •  Je kan wachten tot Click Funnels zelf iDEAL en Bancontact gaat implementeren (al lijkt het er op dat de komende 2 jaar nog niet gaat gebeuren).
CFPay.nl is The Missing Link voor #funnelhackers (NL/BE)
iDEAL & Bancontact toegankelijk voor je klanten die jouw Sales Funnel doorlopen.
HET PRIJSKAARTJE OM TE ZORGEN DAT JOUW PRODUCT 'BETAALBAAR' WORDT:
15,- p/m
Eerste maand € 50,- daarna € 15,- p/m (alle bedragen excl. btw)
 • Geschikt voor elke ClickFunnels gebruiker die target op Nederland en België.
 • Unieke koppeling tussen ClickFunnels en Payment Provider PayPro.
 • Sales Funnel Template (inclusief Order Bump)
 • Sales Maximizer (optioneel)
 • Per maand opzegbaar.
GARANTIE
CFPay maakt is (nog) geen officiële koppeling die door ClickFunnels ondersteunt wordt. Het maakt gebruik van innovatieve technieken waardoor iDEAL en Bancontact betalingen gedaan via PayPro verwerkt en geregistreerd kunnen worden binnen ClickFunnels.

Er kan altijd iets gebeuren waardoor de service (tijdelijk) niet beschikbaar is. Vanzelfsprekend doen we er in dat geval alles aan om in zo snel mogelijk te komen tot herstel van de service. 

Ik garandeer dat de service voldoet aan je verwachtingen. Is het niet naar je zin, dan kun je de service per maand opzeggen door een mail te sturen naar cfpay@ementes.nl


Copyright Ementes / CFPay - Alle rechten voorbehouden

CookieverklaringDisclaimerPrivacyverklaring